debicasso_1208-1310×4002
debicasso_1240-1310×4001
Debicasso Control

Incasso diensten

Misschien is klantrelatie vandaag de dag nog belangrijker als ooit te voren. Maar hoe moet u als onderneming handelen als deze niet tijdig de facturen betaald?

Debicasso Control heeft ervaring en weet op de juiste wijze uw cashflow te verbeteren. Dat geeft u de ruimte om te focussen op uw bedrijf.

Debicasso Control kan u het hele traject van debiteurenbeheer en incasso diensten uit handen nemen. U kunt bij debiteurenbeheer bijvoorbeeld denken aan:

  • Facturatie
  • Telefonisch contact met de debiteur
  • Probleem signalering
  • Probleem opvolging
  • Monitoring
  • Advies

Goede cashflow

Wanneer u op tijd een aanmaning stuurt naar klanten en deze tijdig benadert, kunt u ervoor zorgen dat de cashflow ten alle tijden optimaal blijft. Debicasso Control kan u hierbij helpen. Er zijn tal van mogelijkheden in onze dienstverlening. Van een eenmalige incasso tot het uitbesteden van het totale debiteurenbeheer van uw onderneming en alles ertussenin, zoals hierboven opgesomd.

Vakkundig en doeltreffend

Indien het wel voorkomt dat u als ondernemer genoodzaakt bent incasso diensten in te schakelen, kunnen wij in overleg een gerechtelijke procedure aanspannen. We werken hierin samen met gerenommeerde advocaten en deurwaarders. Zo beperkt u de financiële risico’s maar bent u wel verzekerd van een professionele en doeltreffende aanpak. Met de nodige tact en oog voor klantrelaties.

Contact

Wilt u besparen op uw incassobureau kosten en wilt u weten wat Debicasso Control voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We maken graag een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. U vindt onze contactgegevens op de website.