debicasso_1208-1310×4002
debicasso_1240-1310×4001
Debicasso Control

Incassobureau inschakelen

Wanneer is het tijd om een incassobureau in te schakelen? Dat is een vraag die veel ondernemers hebben. U wilt de relatie met uw klanten goed houden maar tegelijkertijd ook uw factuur betaald hebben. Dat kan u als ondernemer soms in een lastig parket brengen. Toch is veel te voorkomen met een goed debiteurenbeheer.

Goed debiteurenbeheer

Door op tijd aanmaningen te sturen en klanten tijdig te benaderen wordt vaak voorkomen er een onderneming een incassobureau moet inschakelen. Debicasso Control kan u hierbij helpen. Er zijn tal van mogelijkheden in onze dienstverlening. Van een eenmalige incasso tot het uitbesteden van het totale debiteurenbeheer van uw onderneming en alles ertussenin.

Professioneel en doeltreffend

Mocht het toch zover komen dat u een incassobureau moet inschakelen, dan kunnen wij in overleg een gerechtelijke procedure aanspannen. We werken hierin samen met gerenommeerde advocaten en deurwaarders. Zo beperkt u de financiële risico’s maar bent u wel verzekerd van een professionele en doeltreffende aanpak. Met de nodige tact en oog voor klantrelaties.

Stappen incassotraject

Een incassotraject is een tijdrovend traject. Dit traject kan de volgende stappen omvatten.

  • Dossieropbouw
  • Het maken van schriftelijke of telefonische betaalafspraken
  • Het aanspannen van een gerechtelijke procedure
  • Contact met deurwaarder en advocaat
  • Dagvaarding
  • Het aangaan van een executietraject.

Kennismakingsgesprek

Wilt u voorkomen dat u een incassobureau moet inschakelen en wilt u uw debiteurenbeheer uitbesteden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We maken graag een afspraak met u om u tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek verder te informeren over onze dienstverlening. U vindt onze contactgegevens op onze website.

Incassobureau inschakelen