debicasso_1208-1310×4002
debicasso_1240-1310×4001
Debicasso Control

Incassobureau kosten

In een incassotraject kunnen de incassobureau kosten hoog oplopen. Dit kan voorkomen worden met een goed debiteurenbeheer. Debiteurenbeheer omvat alle activiteiten die erop gericht zijn om uw afnemers uw openstaande facturen te laten betalen. Een goed debiteurenbeheer kan voorkomen dat klanten niet of niet op tijd betalen. Het zorgt voor een goede cashflow en daardoor een gezonde financiële onderneming. Hiermee kan veel geld worden bespaard. Niet in de laatste plaats de incassobureau kosten van een intensief incassotraject.

Solide structuur voor debiteurenbeheer

Debicasso Control kan uw volledige debiteurenadministratie van u overnemen. We hebben jarenlange ervaring in het opzetten van een solide structuur voor het debiteurenbeheer van uw onderneming. U kunt bij debiteurenbeheer bijvoorbeeld denken aan:

  • Facturatie
  • Telefonisch contact met de debiteur
  • Probleem signalering
  • Probleem opvolging
  • Monitoring
  • Advies

Professioneel en daadkrachtig

Debicasso Control kenmerkt zich door een professionele, daadkrachtige aanpak. Met een persoonlijke benadering en de nodige tact. De relatie met uw klanten is u immers ook wat waard. U heeft bij Debicasso Control verschillende mogelijkheden voor uw facturatie. Van een eenmalige incasso tot het uitbesteden van uw totale debiteurenbeheer of alleen uw cashflow berekenen. Wat u ook kiest, u bent verzekerd van maatwerk. Want elke onderneming is anders en elke klant is uniek.

Contact

Wilt u besparen op uw incassobureau kosten en wilt u weten wat Debicasso Control voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We maken graag een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. U vindt onze contactgegevens op de website.