debicasso_1208-1310×4002
debicasso_1240-1310×4001
Debicasso Control

Incassobureau Zaandam

Bent u op zoek naar een incassobureau in Zaandam? Dan bent u bij Debicasso Control aan het juiste adres. Debicasso Control biedt u totaaloplossingen op maat. Van een eenmalige incasso tot het volledig uitbesteden van debiteurenbeheer en incasso service. Het is allemaal mogelijk bij Debicasso Control, het incassobureau uit Zaandam.

Gezonde cashflow

Een financieel gezond bedrijf betekent een gezonde cashflow. Rekeningen die te lang niet betaald worden, kosten u een hoop geld. Toch is de relatie met uw klanten u ook veel waard. Dit zijn allemaal zaken waar wij rekening mee houden in onze aanpak.

Alle kennis en ervaring in huis

Debicasso Control heeft alle financiële en juridische kennis in huis om een incasso traject tot een goed einde te brengen. We hebben jarenlange ervaring in het opzetten van een solide structuur voor het debiteurenbeheer van uw onderneming.  Debicasso kenmerkt zich door haar doeltreffende aanpak. Daadkrachtig maar wel tactisch en met een persoonlijke benadering. Want debiteurenbeheer en incasso service is meer dan alleen cijfers, het is werken met mensen, uw klanten.

Het incassotraject

Bij een incassotraject kunt u denken aan:

  • Dossieropbouw
  • Het maken van schriftelijke of telefonische betaalafspraken
  • Het aanspannen van een gerechtelijke procedure
  • Contact met deurwaarder en advocaat
  • Dagvaarding
  • Het aangaan van een executietraject.

Mogelijkheden bij Debicasso Control

Besteed u debiteurenbeheer en incasso traject uit aan een incassobureau in Zaandam. Wilt u weten wat Debicasso Control hierin voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U vindt onze contactgegevens op de website.

Incassobureau Zaandam