debicasso_1208-1310×4002
debicasso_1240-1310×4001
Debicasso Control

Incassokosten niet betalen

Indien u op zoek bent naar een incassobureau in de regio Zaandam bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bij Debicasso Control bieden u totaaloplossingen op maat aan. Dit variërend van eenmalige incasso tot het volledig uitbesteden van debiteurenbeheer en incasso service. Een overzicht van onze incassoservice ziet er als volgt uit:

  • Dossieropbouw
  • Het maken van schriftelijke of telefonische betaalafspraken
  • Het aanspannen van een gerechtelijke procedure
  • Contact met deurwaarder en advocaat
  • Dagvaarding
  • Het aangaan van het executietraject

Incassotrajecten

Incassotrajecten vergen veel specialisatie en juridische kennis. Belangrijk voor u als ondernemer is om een succesvolle afwikkeling van de financiële zaken en de zorg voor de relatie met uw klant. Dit is dan ook precies wat Debicasso Control voor u kan doen. Incassokosten niet betalen is een vele gevallen dan ook een goede optie.

Wij laten ons kenmerken door een doeltreffende aanpak te hanteren die met zorg wordt uitgevoerd. Daarnaast kiezen wij ook nog eens voor een persoonlijke benadering die haar daadkracht niet verliest. Debicasso Control neemt het volledige traject van debiteurenbeheer en incassoservice uit uw handen. Speerpunt is daarbij efficiëntie. Waar kunt u dan aan denken?

Financieel gezond

Als ondernemer wilt u natuurlijk een financieel gezond bedrijf hebben. Begrijpelijk komen hier talloze zaken bij kijken, maar een van de voornaamste aspecten is een gezonde cashflow. Hoe langer het duurt voordat debiteuren betalen, kost dit u alleen maar meer geld. Een professioneel gestructureerd debiteurenbeheer is voor elke onderneming onmisbaar.

Kennismakingsgesprek

Wilt u voorkomen dat u een incassobureau moet inschakelen en wilt u uw debiteurenbeheer uitbesteden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We maken graag een afspraak met u om u tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek verder te informeren over onze dienstverlening. U vindt onze contactgegevens op onze website.

Incassokosten niet betalen